Beauty greške pred venčanje

Većina devojaka se mesecima priprema za svoj veliki dan. Biraju savršenu venčanicu, muziku, dekoraciju … Međutim, i najbolje pogreše. Da vaše venčanje ne bi pokvarila neka sitnica, pogledajte najčešće beauty greške budućih mladenki.

1. Nemojte preskakati probni make-up. Ovo je vrlo bitno i važno, kako biste objasnile šta želite i proverile da li vam željeni make-up odgovara.

2. Ovaj dan je prepun suza, poljubaca, zato ne smete zaboraviti vodootpornu šminku.

3. Ako je venčanica bez rukava, važno je da otkriveni deo tela namažete losionom sa svetlucavim česticama, dok na vrat i dekolte treba naneti odgovarajući puder, kako se ten na licu ne bi previše razlikovao od ostatka kože.

4. Nikako se nemojte odlučiti za isti make-up kao vaša kuma. Ipak, ovo je samo vaš dan i vi trebate biti u prvom planu.

5. Ako nikada niste nosile veštačke trepavice, nije ni vreme da eksperimentišete na dan vašeg venačanja.
Ovo je još jedan razlog da isprobate željeni make-up nekoliko dana ranije.

6. Mala je granica između svežeg izgleda i preteranog rumenila na obrazima. Iako je danas moguće sve ispraviti uz pomoć čarobnog photoshopa, ne trebate izgledati kao klovn, zato birajte rumenilo u nežno rozoj ili koralnoj nijansi.

7. Čupanje obrva uoči venčanja? NIKAKO. Vosak ili pinceta ostavljaju crveni trag. Da bi se koža umirila od iritacije, prepustite se rukama iskusnog kozmetičara nekoliko dana pre venčanja.

8. Najčešća greška je tretman airbrushom dan pred venčanje. Za savršenu nijansu sprej treba naneti 2-3 dana pre slavlja, što vam ostavlja dovoljno vremena za ispravku eventualnih nepravilnosti.

Naš savet je da i nanošenje spreja isprobate mesec dana ranije, kao i make-up.

Please follow and like us: